Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

467 commentaren van in totaal 467 beoordelingen
Service
Geraeds (Susteren)
17/10/2018
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Service
J Vogels (Heel)
11/10/2018
9

Geen klachten over Roermond , maar wel over de mevrouw die telefonisch de afspraak had geregeld.

Service
max de graaff (heythuysen)
05/10/2018
10

tevreden gevoel

Service
claassen h.l. (herkenbosch)
02/10/2018
9

De mensen zijn vriendelijk behulpzaam en attent.

Service
Alexander Ternatus (Maastricht)
26/09/2018
10

Zeer correcte afhandeling en verder niets op aan te merken.

Service
Dhr. J. van Lieshout (Linne)
19/09/2018
10

Je wordt zeer keurig en netjes te woord gestaan.

Service
Karel heijmans (Sintjoost)
19/09/2018
10

Vriendelijk goede uitleg mooie zuivere showroom alles straalt

Service
MMS Wolters-Houben (Linne)
19/09/2018
9

De vriendelijkheid en de kwallitijd van het onderhoud

Service
Arno Bosch
13/09/2018
7

11

Service
J.Driessen (Roermond)
12/09/2018
10

Aan de auto moest garantie wzh. uitgevoerd worden en tevens een kleine beurt.Ontvangst aan balie was prima, er me mede gedeeld dat de garantie onderdelen binnen waren en dat de onderhoudt beurt werd uitgevoerd en de duur hiervan Naderhand uitleg gekregen over de uitgevoerde wzh.

Service
Dhr. Rutten
05/09/2018
10

Correcte bediening, betrouwbare info, afspraak is afspraak, totaal geen klachten.

Service
Louise en Jeroen Verlaek (Leveroy)
05/09/2018
7

Het maken van een werkplaats afspraak was minder plezierig, omdat de telefoniste niet het geduld of de zin had om even uit te leggen dat er tijden stonden voor de afspraak.En daarbij vinden wij het jammer dat de benadering veel zakelijker is geworden.Terwijl wij denken dat een iets informeler opzet meer op zou leveren.

Service
Naus (Roermond)
05/09/2018
9

Ervaring

Service
Willem Janssen (LANDGRAAF )
05/09/2018
9

Fijne zaak en goed geholpen

Verkoop
Frank Hofman (Roermond)
29/08/2018
10

Ik ben heel tevreden en als Naar wensWas top geregeld goed team

Service
s.hanegraaf (heel)
29/08/2018
7

de beurten veel te duur

Verkoop
Geenen (Neer)
23/08/2018
8

Vriendelijk niet opdringerig

Service
Bram Vriezen (Melick)
22/08/2018
8

Dealer doet goed zijn best, maar Toyota heeft standaard service beurt prijzen die niet in verhouding staan met de tijd die er aanbesteed wordt.Is veel te duur, €430 voor 1 uur werk en en olie + oliefilter + apk

Service
Ton Brenters
17/08/2018
10

- zeer klantgericht- bij een probleem waarvoor geen afspraak was gemaakt maar waarvan de oplossing wel haast deed (volgende dag ging ik met vakantie) werd ik meteen en uiterst vriendelijk, adequaat en ook nog gratis geholpen!- zeer transparant vwb de kosten- keurige nette wachtruimte voor de klant- hele reele inruilprijzen

Service
Dhr. F.G. Janssen (Maastricht)
15/08/2018
10

Moderne goede garage die uitstekend werk aflevert en prima service verleent. Zeer klantvriendelijke benadering en stelt het belang van de klant centraal.

Service
dhr van dijk (Linne)
08/08/2018
10

zeer goede service en correcte behandeling,alles volgens vooraf meegedeelde prijsopgave,kostenloos leenauto alleen benzinekosten berekening ...zo hoort het ook,fijne medewerkers.

Service
P.J. Levels (Echt)
08/08/2018
9

Goed bereikbaar, vriendelijk, accuraat, betrouwbaar, deskundig.

Service
R den Uijl (Alhier)
08/08/2018
10

Ik heb nu verder geen opmerkingen.Bij de afspraak heb ik gezegd dat bij eerdere servicebeurten het linker kenteken lampje vervangen was.Ik heb dat zelf gecontroleerd en gebleken is dat volgens mij een constructiefout is in de connectoren van fitting en lamp.Na demontage en montage en iets verbuigen blijft het lampje branden.Is hierover vaker een melding gedaan?

Service
Elze Dijkstra (St. Odilienberg)
01/08/2018
10

Zeer goede service met acceptabele prijzen.

Service
Ferdinand Cabbolet (Roermond)
01/08/2018
8

prima bedrijf, vriendelijke mensen, goede uitstraling

Service
Matige rooijakkers (Melick)
26/07/2018
7

Ondanks eenzeer lage km.stand toch betalen voor een 15000 beurt. Het is een Toyota toch.......Ben benieuw wat een 30000 km beurt kost bij een km. stand van 15000km.

Verkoop
N English (Roermond )
25/07/2018
9

Vriendelijk en hulpzaam. Plus een snel aflevering van de auto

Service
Wim Huijbers (Reuver)
18/07/2018
9

Uit deze punten kunt u die nemen die van toepassing zijn.Alles is correct verlopen: het maken van de afspraak, bevestiging via email, de ontvangst bij de afspraak, het bespreken van extra punten, het verblijf met koffie en Wifi. Of alles goed is uitgevoerd kan ik niet echt controleren, maar de uiterlijke kenmerken en vervanging zijn duidelijk zichtbaar.

Verkoop
Fam.Evers
13/07/2018
10

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Service
Veronika Vogels (Montfort)
12/07/2018
9

Geef nooit een 10.

Service
Kim (Herten)
11/07/2018
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Word er altijd heel prettig geholpen.

Service
De heer poels
09/07/2018
9

Tevreden

Verkoop
J.Crijns (Heel)
03/07/2018
9

Vriendelijk en behulpzaam

Service
Peter Engels (roermond)
28/06/2018
9

alles is goed gegaan,en vriendelijk personeel.

Service
B. Huizinga
22/06/2018
9

Afspraak wordt nagekomen. Heldere communicatie. Prettige en rustige wachtruimte met voldoende faciliteiten.

Service
F. Roebroeck (Reuver)
21/06/2018
8

goede garage met deskundige medewerkers

Service
R.Greve (St.Odilienberg)
20/06/2018
9

snel en correct geholpen

Service
R. Jacobs
14/06/2018
9

goede ontvangst met uitleg van de werkzaamheden en de kosten. Na uitvoer van de werkzaamheden uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten

Service
Ine Caris (Roermond)
13/06/2018
10

Zeer vriendelijke, servicegerichte en vakbekwame medewerkers.

Service
Chris Peeters (Linne)
06/06/2018
8

omdat alles gelopen is zoals van te voren was afgesproken,en niet langer hebt hoeven wachten

Service
Wendy (Echt)
29/05/2018
8

Oostendorp Auto Roermond ziet er netjes uit, zowel van binnen als van buiten. De nieuwe en tweedehandsauto's staan netjes opgesteld. De receptie is makkelijk te vinden en vrijwel altijd bemenst met vriendelijk en professioneel personeel. vanuit de centrale ruimte kan men de monteurs aan het werk zien en ook daar ziet het er netjes en veilig uit. Er is een wachtruimte in de grote hal, voor mensen die kort willen wachten, en daar kan men koffie, thee, chocomel en soms ook een lekker chocolaatje of koekje krijgen.

Service
G dr
24/05/2018
9

Prijsopgave was zonder btw

Service
I.Elfrink (Roermond)
16/05/2018
9

Altijd een correcte en vriendelijke behandeling

Verkoop
Lin Strous (Swalmen)
16/05/2018
10

Helder en duidelijk verhaal. Afspraken worden nagekomen. Zeer vriendelijk.

Service
Mevr.A.Kose
16/05/2018
10

Zeer vriendelijk, altijd duidelijk uitleg en denken mee met je.onnodige kosten wordt vermijden! Geen verrassingen achteraf :)

Service
H. Louwerse (Roermond)
07/05/2018
9

Zeer tevreden

Service
C.B. (nvt)
02/05/2018
10

zeer tevreden

Service
Dhr. J. Driessen (Roermond)
02/05/2018
9

Medewerkers hebben luisterend oor, denken mee en zijn prettig in de omgang.

Service
Dhr Jan Dorssers (Reuver)
02/05/2018
9

Kwaliteitsgarage waar transparantie/betrouwbaarheid/duidelijkheid hoog in het vaandel staan.

Service
Frank hofman (Roermond)
02/05/2018
9

Klant te vrede heid

Service
Sjaak van den Bergh (Roermond)
02/05/2018
10

Mijn accu had de levensduur gehad.Ik had al 2x de Toyota servicedienst gebeld.Dus na de 2e keer geholpen te zijn ben ik gelijk gereden naar de Toyota dealer Oostendorp.In de lunchpauze geholpen door de autoverkoper die mijn accu verving voor een nieuwe.Klasse dat hij dat in zijn mooie pak voor mij gedaan heeft.Klasse nogmaals bedankt

Service
Dhr M. Aal (Wessem)
25/04/2018
10

Bij deze dealer wordt je zeer correct geholpen. De prijsopgave vooraf wordt keurig nagekomen en als er iets aparts moet gebeuren aan de auto dan gaat dit altijd in overleg met prijs opgave. Nooit geen verrassingen en onderhoud keurig uit gevoerd.

Verkoop
Marc Clout (Herten)
25/04/2018
10

We komen er al jaren naar volle tevredenheid. Ook onze vrienden en kennissen komen er op ons advies, ook naar volle tevredenheid.

Service
J. Hornikx (Herkenbosch)
18/04/2018
10

Komen afspraken kwa tijd en prijsopgave correct na.

Service
Veronika Vogels (Montfort)
12/04/2018
9

Heb koffie en koekjes gekregen en een goede lesauto gekregen.

Service
Dhr. Ley Steffanie (Herten)
05/04/2018
10

Oostendorp Roermond is een garage waarop je blind kunt vertrouwen.Komen afspraken na. Goede kwaliteit. Goed verblijf tijdens het wachten. En niet te vergeten vriendelijke werknemers.

Service
H Caris (Maasbracht )
05/04/2018
10

Klantvriendelijk, duidelijk, behulpzaam.

Service
van Binsbergen
05/04/2018
10

uitermate tevreden

Service
Harry Heymann (Roermond)
28/03/2018
8

De benadering van client en service is correct

Service
Mylène Beulen - Janssen (Herkenbosch)
08/03/2018
10

Vanaf het eerste contactmoment tot en met het moment waarop ik van het terrein af reed ben ik zeer klantgericht, vriendelijk en professioneel geholpen. De uitgevoerde werkzaamheden waren conform afspraak, met een extra check en goed overleg over aanvullende werkzaamheden.

Service
Dhr.F Beeren
07/03/2018
9

Het was voor mij een onbekende, maar ik ben zeer tevreden over het verloop. Ben tijdig op de hoogte gebracht dat mijn voertuig in onderhoud en APK moest krijgen. Onderhoud is perfect uitgevoerd. Dit is zeer te merken aan de auto, deze loopt weer als vanouds. Geen verrassingen !

Service
Jan Heemels (Herkenbosch)
07/03/2018
8

alles goed en naar tevredenheid afgehandeld

Service
Guus Mennes (Roermond)
28/02/2018
9

de zaak heeft een lichte en mooie uitstraling,vriendelijk en vakkundig personeel,gezellige koffiecorner, leeshoek.

Service
Tiny Janssen (Maasbracht)
28/02/2018
9

Ik ben tevreden over de garage

Service
Jan van Geloven (Heel)
26/02/2018
9

Klant vriendelijk, goede service, behulpzaam indien nodig, verstand van zaken.

Service
jan van Montfort (Vlodrop)
09/02/2018
10

zijn altijd goed behandeld en afspraken nagekomen

Service
Dhr. J. Cuijpers (Roermond)
08/02/2018
10

Goede service en prima vakmanschapKlantvriendelijkheid en behulpzaamGoede voorlichting en adviezen

Service
K. Schreurs
07/02/2018
10

Nergens iets op aan te merken!Altijd klantvriendelijk en goede onderlinge samenwerking en communicatie!

Service
Ton de Goeij (Wessem)
07/02/2018
10

Zij komen hun afspraken na. Geven vooraf een prijsopgave en bellen altijd op als er onverwachte reparaties moeten worden uitgevoerd. Ook dan krijg je een prijsopgave. De medewerkers zijn vriendelijk en correct.

Service
Dhr. M. Dijkstra (Roermond p)
31/01/2018
9

Service is hartstikke goed, maar de vouchers die je opgestuurd krijgt mogen wel wat eerder aangekondigd worden zodat je ze ook kan gebruiken bij een onderhoudsbeurt.

Service
DHR TWA Fakkert (Roermond)
24/01/2018
9

Deze garage stelt de klant in het middelpunt. Er wordt duidelijkheid gegeven over de te verrichten reparaties, die tot tevredenheid van de klant worden uitgevoerd. Dat de wachtruimte minder knus is geworden, is minder erg omdat men nauwelijks hoeft te wachten.

Service
Marij Gorris (Roermond)
17/01/2018
9

Fijne leenauto, alleen benzine gerekend.Auto was op afgesproken tijd klaar.Alle faciliteiten zijn nagekeken.Ik had aangegeven dat ik bij de aanschaf van deze auto vergeten had een update van de navigatie te vragen.Nu wordt daar voor gezorg, dat vind ik echt netjes.

Service
Mevr vos
17/01/2018
9

Ze zijn vriendelijk, helpen je goed en beantwoorden je vragen netjes, alleen voor een kleine beurs is het wel een beetje prijzig.

Service
Pieter van Helden (Linne)
17/01/2018
9

Goede werkzaamheden goede voorlichting en fijne opvang.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

IK ben zeer tevreden !!!

Service
Paul Franssen (Herten)
10/01/2018
9

Ik voel me thuis bij deze garage. Vertrouwd en zeer correct en gemotiveerd personeel.Mijn volgende auto wordt weer bij hen gekocht.

Service
S peeters (Sint Odiliënberg)
10/01/2018
9

Tevreden ,mensen zijn fijn in omgang

Service
Leo Silkens (Nieuwstadt)
20/12/2017
8

ze hebben al het mogelijke gedaan om me te helpen en wat ze ook gelukt is zo wel de monteur als de verkoop afdeling.

Service
René van Dijck (Grathem)
13/12/2017
10

correcte en snelle afhandeling tegen redelijke prijzen

Service
Dhr. M. Sampers (Herkenbosch)
12/12/2017
10

Goede service! Er was rubber afgebrokkeld van mij antenne. Dit is door de monteur verholpen door er een hoesje overheen te trekken. Dit zonder extra kosten en zonder dat ik dit vooraf had aangegeven. Dit weet ik zeker te waarderen. Voorts zijn receptiemedewerkers altijd vriendelijk en betrokken.

Verkoop
P Toebosch (Roermond)
04/12/2017
8

Goed geholpen .Een bloemetje was beter geweest als het aangeboden goudyback.

Service
G Vilters (Maasbracht)
29/11/2017
8

Tevreden en vriendelijk behandeld

Service
angele cuijpers (swalmen)
24/11/2017
10

vriendelijk duidelijk goed werk

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Correcte afhandeling van zaken, duidelijk in afspraken.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

De medewerkers bij Oostendorp Auto Roermond B.V. zijn vriendelijk, behulpzaam en bovenal professioneel. Zij geven correcte informatie op mijn vragen, op een manier die ik als leek kan begrijpen.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Ik zou deze garage aanbevelen bij vrienden en kennissen, omdat de verrichte werkzaamheden aan de auto zijn uitgevoerd en ook toegelicht.

Service
H. Kanters (Ool-Herten)
01/11/2017
9

De mensen zijn vriendelijk en ik wordt er keurig netjes geholpen.

Service
L. Hermans
01/11/2017
10

Correct en vriendelijk personeel met kennis van zaken en respect voor de klant.

Service
ING. J.a.m. bosch (Bosschenhoofd)
25/10/2017
10

Wij zijn uitermate tevreden over deze garage Al jarenlang een probleemloze relatie. Zowel met de vorige eigenaar als de huidige. Er zit een goed team in dit bedrijf. Zijn hier erg blij mee.CHAPEAU. !!!!!!Ga zo door.

Service
L.tiel keulemans (Herten )
25/10/2017
8

Frisse zaak en vriendelijke mensen

Verkoop
R.Soijer (Tegelen)
25/10/2017
8

vriendelijke, behulpzame en deskundige verkoper, bood spontaan een uitgebreide en volledig verzorgde proefrit aan.

Verkoop
Anoniem
18/10/2017
5

Omdat ik het gevoel heb dat ik niet juist ben geadviseerd in de aankoop van een auto.

Service
T Cuijpers
18/10/2017
9

Eerlijk bedrijf. Doet wat het beloofd.

Service
Wim Huijbers
18/10/2017
9

- gemakkelijk een afspraak kan maken- een herinnering krijg- de werkzaamheden duidelijk worden besproken en/of nagevraagdKortom, klantvriendelijk.

Service
Anoniem
27/09/2017
10

Goede afhandeling en service echt top

Service
Anoniem
20/09/2017
9

Professionele mensen die weten waar zij met bezig zijn.

Verkoop
Anoniem
14/09/2017
8

Goed garage ook voor onderhoud alles prima in orde.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Zeer klantvriendelijk, bellen vooraf op om de reparaties door te geven en samen te bespreken.

Service
Anoniem
13/09/2017
9

Vriendelijk en bali personeel heeft alles goed uitgelegd en in de buurt.

Service
Anoniem
13/09/2017
10

Staan altijd voor je klaar. Denken met je mee in mogelijkheden. Makkelijk een afspraak maken via de website. Bellen je altijd als er kosten gemaakt worden om overleg te plegen. Je staat nooit voor rare verrassingen. Vriendelijke en gastvrije mensen.

Verkoop
T.W.G.Verstegen (Swalmen-Roermond.)
11/09/2017
10

Vooral dicht bij in de buurt.Mooi zo.

Verkoop
A.C.M. Janssen (Wessem)
07/09/2017
9

Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte werd er al snel telefonisch contact gelegd door de dealer. Hier meer uitleg gekregen over het leasen van een auto. Doch niet opdringerig.Na een afspraak te hebben gemaakt in de showroom en een gesprek te hebben gehad gekozen voor een toyota aygo. Snel leverbaar en goed op de hoogte gehouden wat betreft stand van zaken omtrent levering.Ook werd de tijd genomen tijdens de aflevering van de auto. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.Kortom, zeer tevreden.

Service
Anoniem
06/09/2017
9

zeer correcte,klantvriendelijke persoonlijke behandeling. Zeer duidelijk in de uitgevoerde werkzaamheden met vooraf duidelijke afspraken. Kortom een zeer tecreden klant.

Service
Anoniem
31/08/2017
10

Goede service

Service
Anoniem
16/08/2017
10

Altijd klantvriendelijk en goede service

Verkoop
emg engelen
16/08/2017
8

het waren dezelfde verkopers en personeel en dat was gelukkig heel vertrouwd en helaas ken ik die hele meneer oostendorp niet dat is tot nu toe voor mij alleen een naamhelaas zaten er op kantoor weer andere medewerkers die ik niet kende en zich ook niet voorstelde en dat vind ik persoonlijk wel vervelendals je de showroom in komt dan moet jezelf naar iemand toelopen zoals altijd geweest is

Service
Anoniem
03/08/2017
9

Omdat wij zeer tevreden zijn over zowel de mensen aan de receptie alsook over de werkplaats.Het is niet voor niets dat wij toen wij onze auto ophaalden in de garage aangaven open te staan voor een eventuele jongere auto. Toen wij deze aangeprezen kregen hebben wij na een prima gesprek met de verkoper uiteindelijk gekocht.

Service
Theo Timmermans (Leeuwen-Roermond.)
03/08/2017
10

Ik kom jaarlijks in de garage voor een jaarbeurt van de auto.De afspraak hiervoor is prima verlopen.Mocht ertussentijds iets aan de auto markeren en heb ik een vraag, ik wordt altijd prima geholpen. Bedankt hiervoor.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
8

in de loop der jaren heeft de aankoop en aflevering van een nieuwe auto een positieve ontwikkeling doorgemaakt

Service
Anoniem
02/08/2017
9

goede service

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Omdat ik zeer tevreden ben over het algemeen

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Ik word correct geholpen, zowel aan de telefoon als ook bij de receptie. Ook in de werkplaats werd alles prima afgewerkt.

Service
Rudy Koenen-Creemers (Linne)
03/07/2017
10

Het is een fijne dealer. Hier wordt ik keurig behandeld. Heeft een goede uitstaling. Heel vriendelijk.

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Goede zorg doen niets zonder overleg. Geven mij vertrouwen . Heel fijn . Dank

Service
Dhr. Langen
30/06/2017
9

goede service, vriendelijk personeel, goed geholpen.

Service
Jo van den Broek (Swalmen)
30/06/2017
10

Klantvriendelijk, servicegericht en betrouwbaar.

Service
Anoniem
22/06/2017
7

Het plaatje was niet altijd positief b.v. afspraak.

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Ben tevreden over de behulpzaamheid, de service en de uitleg van de medewerkers en monteurs

Service
karel heijmans (sint joost)
20/06/2017
10

ik ben te vreden over de toyota werk plaatsen en wachtruimtes waar ik met mijn toyota ben geweest.

Service
Dhr. W.Breeschoten (Nunhem)
14/06/2017
9

Omdat een naams-wijziging niet heeft geleid tot andere of zelfs mindere service. Ik was tevreden met " mijn " oude garage maar mijn tevredenheid is mee overgegaan op de nieuwe eigenaar.

Service
Sindy Sonntag (Posterholt)
12/06/2017
8

Omdat ik correct en netjes behandeld ben, zowel aan de telefoon als in de zaak.
De auto werd netjes op de afgesproken tijd gekeurd.
Ik kreeg koffie in een nette wachtruimte.
Er kon direct (na overleg met mij met prijsopgave) een onverwacht reparatie uitgevoerd worden.

Service
Anoniem
08/06/2017
8

correct en duidelijk

Service
Anoniem
08/06/2017
10

altijd vriendelijk en goed geholpen . zeer tevreden .

Verkoop
m.wijers (reuver)
07/06/2017
9

prettige ontvangst en goede,niet opdringerige, voorlichting.
Hele procedure prettig verlopen.

Service
WLG Tegelaers (Roermond)
07/06/2017
10

Goede service, uitstekend te woord gestaan. Correcte afhandeling

Service
Anoniem
31/05/2017
9

omdat ik hier altijd prima wordt opgevangen en perfect geholpen ben

Service
Anoniem
24/05/2017
9

overgang van Gommans Janssen naar Oostendorp is niet bepaald vlekkeloos verlopen.
Bij computerconversie bleken alle relevante gegevens van zowel auto als persoon niet aanwezig.
Sommige andere dealers leveren de auto, na een grote beurt, gewassen af.

Service
Ine Caris (Heythuysen)
24/05/2017
10

Over deze garage ben ik uitermate tevreden. Deskundig en vriendelijke personeel. Tevoren prijsopgave klopt altijd en mocht er iets bijkomen - wat natuurlijk altijd kan - wordt dit altijd overlegd. Wat mij betreft een 10!

Service
Nathalie (Montfort)
17/05/2017
10

alles is super, vriendelijk personeel en goede service

Service
Thei Staekenborg (Herten)
17/05/2017
9

Zeer klant vriendelijk en vakbekwaam en de koffie was lekker.

Service
Anoniem
12/05/2017
10

Zoals altijd (de afgelopen 13 jaar) weer zeer tevreden over de werkwijze van de receptie en medewerkers in de garage.

Service
Will Selen (Roermond)
11/05/2017
8

Netjes aangesproken en behandeld, keurig wat betreft afspraken.

Verkoop
Anoniem
10/05/2017
10

Je wordt netjes Ontvangen en te woord gestaan,op al je vragen word netjes antwoord gegeven met een kopje koffie.

Service
Matianne van Hooft (Linne)
01/05/2017
8

Goede service, medewerkers denken met de klant mee.

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Toyota is een perfect merk en een zeer goede service bij deze dealer.

Service
Anoniem
24/04/2017
9

Vriendelijk te woord gestaan en correcte afhandeling.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

Is oke.

Service
L.Steffanie (Herten)
12/04/2017
10

100 %

Service
Chris Philipsen (Roermond)
30/03/2017
10

Ben zeer tevreden over deze dealer en haar personeel.

Service
Anoniem
29/03/2017
10

Ik ben heel tevreden

Service
Mevr Gerda Nijsen (de.Horionstr 1 6097bl Heel.)
29/03/2017
10

ik word er heelgoed behandel zonder problemen daar om ook 10 punten

Service
C.Hoff (Echt)
23/03/2017
8

Klantgericht, duidelijke afspraken en vriendelijke mensen

Service
Arnold Cuijpers (Echt)
20/03/2017
10

er klop gewoon alles heb gisteren nog offerte gevraagd over de C-HR was verbaasd wat de inruil prijs was voor mijn Verso ook dit is voor mij een zeer positief punt en een goede uitleg door de voor mij een perfecte verkoper

Service
Anoniem
16/03/2017
8

top service

Service
Anoniem
16/03/2017
10

prettige, behulpzame benadering. Duidelijke uitleg.

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, realistisch en persoonlijk.

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Goede professionele mensen

Service
Mevr E Willig en dhr A. P.Willig (Roermond)
08/03/2017
9

Een klant vriendelijk team service heel goed en een hele prettige sfeer

Service
Jos van Kempen (Echt)
07/03/2017
8

Ik ben tevreden met het onderhoud van de auto.

Service
Anoniem
01/03/2017
8

DE COMPUTER WAS NIET GERESET EN AUTO IS NIET GEPOETST

Service
g.michiels-thonen (posterholt)
22/02/2017
9

om dat wij zeer tevreden zijn, nu man is gestorven wordt ik ook zeer goed geholpen

Service
s.hanegraaf (heel)
22/02/2017
10

ik voel me er thuis

Service
Anoniem
16/02/2017
8

We worden altijd prima geholpen

Service
Jan Triepels (Beegden)
04/01/2017
10

Goeie service en correct personeel.

Verkoop
Engelbert Toonen (Roermond)
21/12/2016
8

Deskundig, oplossingsgericht, tevoorkomend en, ook niet onbelangrijk, gewoon vriendelijk.

Service
Anoniem
16/12/2016
9

uitstekende snelle service, zoals ik al reeds eerder ervaren heb, duidelijkheid in kosten vooraf, iets wat ik zeer op prijs stel, middels deze wens ik u ook al prettige feestdagen
Groetjes 09-TD-TV

Service
DHR TWA Fakkert (Roermond)
16/12/2016
9

Duidelijke afspraken, waaraan men zich ook houdt.

Service
L.j.weber (Horn)
14/12/2016
10

Ben zeer te vred

Service
PMM van Cruchten (Roermond-Maasniel)
24/11/2016
10

Wij zijn tevreden over hoe wij benaderd worden als klant, hoe we geholpen worden bij voorkomende vragen, of werkzaamheden.
Alle werknemers waar we mee te maken hebben gehad zijn voorkomend en vriendelijk; men maakt een echt professionele indruk.

Service
Anoniem
10/11/2016
9

Ben uiterst tevreden over de service. Kan deze dealer zeker aanbevelen!

Service
Mevr.Klinkenberg (Geleen)
10/11/2016
10

Zeer vriendelijk en correct personeel, mooie schone ruimte, je voelt je geen nummer en is de klant echt koning, zo voelt het

Service
John Crijns (Heel)
08/11/2016
10

Alles wordt perfect gedaan en binnen vooraf opgegeven tijd,subliem.

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Klantvriendelijk
Prima service
Afspraken worden nagekomen

Service
Eugene Allers (Roermond)
11/08/2016
9

al veel jaren klant zonder problemen

Service
S.Hanno (Roermond)
25/07/2016
10

Vriendelijk en kundig personeel. Nog nooit een "miskoop" gedaan of het gevoel gehad hier klopt iets niet of dat ik het gevoel kreeg dat ik bedonderd werd.

Service
sjaak van der varst (posterholt)
19/07/2016
10

prima garage

Service
Nijsen. Smeets. mevr gerda (6097 bl.Heel.)
13/07/2016
9

omdat ik goed word behandeld

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

Ik kom al erg lang bij dit bedrijf en ben altijd goed behandeld en geadviseerd.

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Goede bediening receptie. Vaklundig.

Verkoop
Anoniem
27/06/2016
8

Goed

Verkoop
Anoniem
22/06/2016
9

netjes geholpen bij afhalen auto, duidelijke uitleg, van te voren perfect op hoogte gehouden over gang van zaken

Verkoop
fc hofman (roermond)
22/06/2016
8

ik ben door familie bij hun terecht gekomen

Verkoop
P.A.H. Cnoops (Maasbracht)
22/06/2016
10

Je word netjes geholpen, en goed ingelicht

Service
poelman (echt)
22/06/2016
10

prima service alles volgens mijn vraagstelling

Service
Anoniem
15/06/2016
10

Keurige afhandeling, zeer klantvriendelijk.

Service
Dhr. W.Breeschoten (Nunhem)
15/06/2016
10

Ik ben uitermate tevreden over "mijn" dealer en, met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, is hij weer de leverancier van mijn volgende auto

Service
Anoniem
08/06/2016
7

Je kan altijd verbeteren

Verkoop
J. Aarts (Helden)
08/06/2016
8

Goee service.
Vriendelijk
Prettig onderhandelen.
Goed product

Verkoop
Mart Seerden (Roggel)
08/06/2016
8

Klankvriendelijkheid - kennis van zaken - service & dienstverlening - attent & meedenkend - gastvrij - ter zake kundig en ter zake doende.

Service
Chris Peeters (Linne)
01/06/2016
9

omdat ik geholpen ben zoals wij van te voren hadden afgesproken

Service
Henk Vogels (Montfort)
25/05/2016
9

Ik geef nooit een 10

Service
Alex van der Schaaf (Herkenbosch)
24/05/2016
9

Mijn auto voor een beurt naar de garage gebracht. Ik kreeg een prima leenauto mee. Er zijn kosten nog moeite gespaard om goede service te verlenen.
Compliment aan de verkoper voor zijn verleende diensten bij het maken van een offerte.

Service
Anoniem
24/05/2016
8

Opdracht niet uitgevoerd volgens afspraak.Raamrubber vergeten vast te kitten vertikale raamstijl linkerkant voorruit

Service
vandermast (Maria Hoop)
18/05/2016
10

Gewoon een hele fijne garage met zeer vriendelijk en bekwaam personeel, ik ben ben blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Geweldig goede service, ik ben totaal tevreden.

Verkoop
Frans Kersten (Swalmen)
17/05/2016
10

Prettige omgang, behulpzaam en deskundig.

Verkoop
Anoniem
13/05/2016
9

Uitstekende garage

Verkoop
Jan Philips ('t Reutje)
11/05/2016
9

Eerder onderhoud vorige auto en contact naar volle tevredenheid.

Verkoop
Thei Staekenborg (Herten)
11/05/2016
10

Duidelijke uitleg ,en zeer vriendelijk en bekwaam.

Service
Math.Theunissen (Schinveld)
06/05/2016
10

prima.verzorgd

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
8

staan altijd klaar, rekening mee naar huis en dan overschrijven

Service
C.J. M. Frenken (Herkenbosch)
29/04/2016
9

De service en kwaliteit is zeer goed. Vriendelijke mensen die nog tijd en eerlijk zijn tegenover hun klanten.

Service
joop wilms (swalmen)
29/04/2016
10

hij kwam ons zeer kwalatatief tegemoet ook voor de inruil van onze oude toyota

Service
Jorge Wolters Gregório (Roermond)
29/04/2016
10

Gommans & Janssen in Roermond heeft vriendelijk en kundig personeel dat altijd voor je klaar staat en met je mee denkt.
Een prettige showroom waar ik mij als klant altijd gewaardeerd voel.
10/10

Service
Jan(J.P.) Dorssers (Reuver)
22/04/2016
9

Meedenkend met de klant, zeer behulpzaam en tevens vriendelijk. Vakmanschap en het streven naar perfectie.
Men wil echt exceleren!

Service
Anoniem
20/04/2016
8

de werkplaatsreceptie moet verbeteren.

Service
Henk Vogels (Montfort)
20/04/2016
9

Vriendelijk

Service
h. Naus (Heytuysen)
14/04/2016
9

Ze zijn gewoon goed

Service
Maurice Jessen (Geleen)
13/04/2016
9

Het is een betrouwbare no-nonsense dealer die transparante prijzen heeft en zichzelf niet tegenspreekt.

Service
Anoniem
31/03/2016
9

Klantvriendelijk en goede ontvangst

Service
Anoniem
31/03/2016
8

Deze dealer doet het onderhoud aan mijn Toyota Prius Plug-In (en daarvoor de gewonere Toyota Prius) al jaren naar wens en tevredenheid. De showroom ziet er netjes uit. Deze keer kwam ik naar de garage voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden en dat is prima en snel verlopen.

Verkoop
J cox (Roermond)
31/03/2016
7

Ik ben 81 jaar en de navigatie was niet bij de auto bij geleverd dit is prima hersteld maar de uitleg van de monteur vond ik te kort omdat wat zij heel gewoon vinden moet ik erg lang over nadenken en dan stellen ze het in maar ik begreep hen niet erg.ik vond de tijd van de instructies te kort.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
8

Verkoop beetje langdradig

Service
Anoniem
30/03/2016
8

De uitvoer van de beurt is goed.

Verkoop
Anoniem
30/03/2016
10

Duidelijke (prijs-)afspraken, fijne afhandeling

Verkoop
KLM Maesen (Venlo)
23/03/2016
10

Al 7 jaar klant en ben zeer tevrede.

Service
WLG Tegelaers (Roermond)
02/03/2016
10

Goede service, duidelijke prijsopgave, klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
26/02/2016
10

Op een rustige niet opdringerige manier excellente zeer klant gerichte hulp gehad.

Service
acjvos (Horn)
17/02/2016
9

Als er iets is wordt je netjes te woord gestaan/geholpen.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Afspraken die gemaakt worden altijd correct nageleefd.

Service
Cas van Rooij (Maasbracht)
17/02/2016
10

Men kent mij en m'n Camry en we worden allebei met respect behandeld. Bij de meeste onderhouds- of reparatieklussen krijg ik vooraf een prijsopgaaf en die klopt tot nu toe altijd. Eventuele afwijkingen worden duidelijk besproken en gemotiveerd, waarbij steeds mijn belang voorop stond. Ik heb bovendien nog steeds de indruk, dat ik bij deze dealer beter en goedkoper uit ben dan elders, terwijl uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt.
Voor mij dus een DIKKE tien !

Verkoop
Dhr.Achten.J.G.A. (Roermond)
17/02/2016
9

Zeer gedegen afwerking van de verkoop.

Service
Jam Matse (Herten )
17/02/2016
9

Prima

Service
Leo Silkens (Nieuwstadt)
12/02/2016
9

De benadering naar klant is heel vriendelijk

Service
dhr sten hanegraaf (heel)
10/02/2016
8

ben goed tevreden geef niet graag een tien

Verkoop
Anoniem
09/02/2016
9

Heel vriendelijk personeel en houd je op de hoogte na de bestelling en voor de aflevering

Service
Ferdi Cabbolet (Roermond)
03/02/2016
8

zowel de receptie als werkplaats zijn prima in orde in uitzien en behandeling

Service
Theo Fakkert (Roermond)
27/01/2016
9

Correcte afhandeling

Verkoop
Jan.Stollman (Roermond)
25/01/2016
10

De medewerkers komen zeer vertrouwd en geheel zonder afstand over.

Service
dhr.ton ritzen (heel)
20/01/2016
10

eerlijk , goed advies , betrouwbaar.

Service
H.J.M. Hendrikx (Venlo.)
20/01/2016
10

Perfecte,correcte afhandeling van hetgeen afgesproken was.

Service
Arnold Cuijpers (Echt)
15/01/2016
10

omdat je als klant super wordt ontvangen

Service
Dhr. J.P.G. Montforts (Hee)
14/01/2016
9

Goede service en prettige bediening

Verkoop
J.H.M. Magermans
13/01/2016
10

Al onze wensen zijn ingewilligd. De inruil van onze vorige auto is tot volle tevredenheid verlopen. Wij kregen nog n extra accessoire wat wij erg op prijs stelden.
Wij kregen uitgebreide proefritten zowel onder begeleiding als alleen. Het systeem was nieuw voor ons (Hybrid) dus die uitleg was welkom.

Service
Mevr. Spikers (Horn)
13/01/2016
10

De medewerkers van Toyota Gommans-Jansen Roermond zijn erg vriendelijk, behulpzaam, professioneel en geven een uitstekende service. Ik kan ze iedereen aanbevelen.

Verkoop
MGA Lamers (Roermond)
13/01/2016
10

goed en betrouwbaar

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Omdat deze garage dit verdiend .

Service
C.Zwaan (Melick)
06/01/2016
10

Duidelijke processen, vriendelijk personeel. Transparante kosten.

Service
Anoniem
23/12/2015
9

ik ben er prima behandeld,.

Service
Anoniem
23/12/2015
10

Ben zeer tevreden over de garage in zijn totaliteit

Service
Jo Krol (Echt)
23/12/2015
9

Correcte afspraken, klantvriendelijke bejegening, duidelijke informatie.

Service
Jan Notté (Roermond)
14/12/2015
10

Staat direct klaar heeft altijd een oplossing voor mijn evt probleem

Service
Anoniem
09/12/2015
10

correcte en deskundige behandeling

Service
Dhr. Wiel Engelen (Roermond )
09/12/2015
9

Alles goed overzichtelijk en vriendelijk in gebruik.

Verkoop
J. Verheijden (Beringe)
09/12/2015
10

Het totale plaatje was zeer goed, verkoper was zeer gemotiveerd en openhartig, had alle tijd voor ons en dit bleef zo gedurende het gehele aankoop proces.Wij ( mijn echtgenote en ik zelf) hebben vanaf het allereerste moment een goed gevoel gehad bij deze aanschaf en het daaraan voorafgaande proces.

Service
Jack Mohren (Koningsbosch)
03/12/2015
10

Goede service en zeer klantvriendlijk

Service
L.Steffanie (Herten)
03/12/2015
9

Zeer correcte afhandeling en ook volgens prijsopgave.
Mooie ruimte voor verblijf tijdens wachten,

Service
Hanneke Starmans (Herten)
02/12/2015
9

zeer prettige ervaring

Service
Anoniem
30/11/2015
10

Altijd korrekt, vakkundig en vriendelijk

Service
Anoniem
26/11/2015
10

Alles is duidelijk en onderhoud is perfect

Service
Will Selen (Roermond)
26/11/2015
8

accuraat in klantenbenadering, eventuele extra kosten worden tijdens werkzaamheden keurig gemeld

Service
Anoniem
25/11/2015
10

Duidelijke informatie, dealer komt eerlijk en betrouwbaar over, correcte en vriendelijke medewerkers, geen onverwachte uitgaven, medewerkers werken op een uniforme manier, medewerkers werken er al lang (vertrouwde gezichten)

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
9

Goede service en vriendelijk

Verkoop
Dhr. Vergoossen (Posterholt)
19/11/2015
10

Goede inruilprijs en zeer vriendelijke en behulpzame verkoper

Service
Geerlings (Beesel)
19/11/2015
10

Hoewel ik de auto bij deze dealer niet in vast onderhoud heb is het probleem uitermate goed verholpen. Daarbij is op creatieve wijze het probleem met de airbag opgelost, hetgeen mij op financieel gebied het nodige bespaard heeft.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
10

Vriendelijke goede service

Service
Wim Smeets (Panheel)
16/11/2015
8

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, echter over de problemen die ik met mijn aygo heb had ik graag een betere uitleg gehad dan dit is een bekende kwaal van de aygo

Service
Anoniem
04/11/2015
9

vrie ndelijk. en behulpzaam

Service
Theo Zegers (Roermond)
02/11/2015
8

Omdat ik uiterst tevreden ben.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Prima service

Service
Dhr. C.J.M. Philipsen (Roermond)
28/10/2015
8

Ben tevreden over Toyota dealer

Verkoop
CBTM Heijnen Claessen (Horn)
23/10/2015
8

Deze herhaling doet niet ter zake.

Service
H Hermsen (Horn)
23/10/2015
9

goede service

Service
Anoniem
16/10/2015
10

correcte en volledige informatie, perfecte uitvoering van werkzaamheden

Service
Anoniem
15/10/2015
9

Omdat ze klant vriendelijk zijn.

Service
Josee Merx (Urmond)
15/10/2015
10

Altijd aardig, vriendelijk en meedenkend.

Service
Ralph Peters (Neer)
15/10/2015
9

Transparant en duidelijke uitleg. Er wordt goed gecommuniceerd voordat extra uitgaven noodzakelijk zijn.

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Goede service en ze halen niet het onderste uit de kan in verband met de beurt

Verkoop
Jac Vosdellen (Posterholt)
07/10/2015
10

vriendelijk en zeer goed geholpen

Service
L. Thijssen (Beesel)
07/10/2015
9

Zeer goede klantvriendelijkheid en service. Er wordt ook op een prettige en duidelijke manier uitleg gegeven over kosten en werkzaamheden en alles wordt in goed overleg met de klant gedaan. Ik ben zeer tevreden over deze dealer.

Service
Peter Cnoops (Maasbracht)
07/10/2015
9

Goede ontvangst en aflevering

Verkoop
Dhr J.Cremers (Echt)
05/10/2015
10

bijzondere uitstraling

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Personeel is vriendelijk, spontaan en doen wat ze beloven.

Service
Henk Vogels (Montfort)
30/09/2015
9

Ben zeer tevreden.

Verkoop
simon dubbeldam (roermond)
30/09/2015
8

goede ervaring met garage en verkoop

Verkoop
Ton Peeters (Reuver)
30/09/2015
10

keurig behandeld - zeer tevreden

Service
Anoniem
24/09/2015
7

Personeel niet altijd vriendelijk en behulpzaam. Verder oké.

Service
Mevr.Kilkens (St.Joost)
23/09/2015
10

Goede service en kundig personeel.

Verkoop
San Beckers (Roermond )
23/09/2015
10

Hele goede service... nette afhandeling.... top geïnformeerd... ook tijdens het maken van de auto een aantal aanpassingen Door gegeven... Dit alles is netjes verzorgd . En super dat er regelmatig contact werd gehouden... in een woord, super!!!

Service
Anoniem
17/09/2015
8

Eerlijke en duidelijke toelichting over de onderhoudsbeurten, was voor mij zelfs gunstiger dan de prijsopgave vooraf.

Service
p.reinders (neer)
17/09/2015
8

Je wordt er vriendelijk ontvangen.

Service
A. Zeegers (Roermond)
16/09/2015
10

Harstikke goede service en zeer vriendelijke medewerkers

Verkoop
Coppus wiel (Reuver)
11/09/2015
10

Omdat alles van a tot z geregeld is bij deze subdaeler

Service
R. Van Helden (Merum-Herten)
11/09/2015
9

Perfecte service

Service
Anoniem
26/08/2015
10

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Alles wordt goed gecontroleerd

Service
Hr J.W. van Schoonderwalt (Eijsden)
26/08/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling/ontvangst en ben tevreden over het uitgevoerde onderhoud

Verkoop
mevr. geurts engelen (koningsbosch)
26/08/2015
7

nou omdat ik niet goed ben ingelicht over de binnenkant van de auto ik had om precies dezelfde auto gevraagd maar deze heeft b.v. maar een ruitenwisser aan de voorkant terwijl de oude er 2 had en dan kan ik aan de binnenkant van de achterdeuren geen drinkflesjes meer inzetten en dat is wat ik erg mis bij de nieuwe auto.
de opbergkastjes van de nieuwe auto vallen ook erg tegen was in de oude auto ook veel meer en makkelijker.
dan geeft het navigatiesysteem niet aan als ik de grens naar een ander land overga terwijl mijn oude auto dat wel deed

Service
Anoniem
24/08/2015
10

tevreden op alle gebied

Service
Anoniem
24/08/2015
10

Er is naar mijn tevredenheid volledig voldaan aan mijn verzoek voor reparatie.

Service
Anoniem
17/08/2015
8

Tevreden

Verkoop
Anoniem
17/08/2015
8

Goede service en dichtbij

Service
Th.Timmermans (Roermond)
17/08/2015
10

Correcte behandeling.

Service
Anoniem
13/08/2015
8

Goede service
Uitleg was duidelijk
Zeer vriendelijk

Service
Anoniem
05/08/2015
9

Tevreden met service, netjes afgehandeld

Service
Anoniem
05/08/2015
10

prettige mensen en goede uitleg.

Service
Anoniem
03/08/2015
8

Degelijk, eerlijk, nuchter, en altijd op tijd! Zeer tevreden.

Service
Anoniem
29/07/2015
8

vriendelijke en betrouwbare klantbenadering

Service
A.Theeuwen (Reuver)
29/07/2015
8

Uitvoering door de werkplaats van datgene dat was afgesproken heeft volledig plaatsgevonden. Chapeau!!!

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Vriendelijke, betrouwbare en deskundige werkplaats- en balie- medewerkers.
Over de reparatie en behandeling met de garage/dealer te Roermond zeer tevreden.

Service
Anoniem
15/07/2015
10

top dealer

Service
Anoniem
15/07/2015
9

Geheel tevreden over de beurt en vooral over de monteur

Service
A.Peeters (Reuver)
15/07/2015
10

100% tevreden met service, nakomen afspraken

Service
Dhr. Peeters Chris . (Linne)
15/07/2015
9

Omdat ik hier perfect behandel ben geworden .

Service
e.engelen (koningsbosch)
15/07/2015
8

omdat het personeel erg vriendelijk is en naar mijn menig goed gewerkt word alleen de kosten zouden wat minder mogen zijn en er zou meer korting gegeven mogen worden bij aanschaf van een nieuwe auto

Service
Henk Vogels (Monfort)
15/07/2015
9

Zelfde als voorheen

Verkoop
Jacyues van der Varst (posterholt)
15/07/2015
10

Alles perfect

Service
Cas van Rooij (Maasbracht)
13/07/2015
10

Een prettige en vakkundige garage met prettige en vakkundige medewerkers, dankzij wie mijn inmiddels 18 jaar oude Camry nog steeds in topconditie verkeert.

Service
Lei van Zandvoort (Linne)
09/07/2015
8

Prijs en kwaliteit in evenwicht.

Service
Anoniem
08/07/2015
8

Correct, eerlijk, behulpzaam

Service
Dhr A.Willig (Roermond )
08/07/2015
10

De uitstraling is heel goed en een keurige behulpzaamheid Voor ons meer dan een cijfer 10 waard!

Service
FLAM Zumdick (Venlo)
08/07/2015
10

super garage met klasse auto's . super service.

Service
Jac van Kempen (Sint Joost)
08/07/2015
9

klantvriendelijk, flexibel, praktisch ingesteld, denkt mee, betrouwbaar

Service
Jack Mohren (Koningsbosch)
08/07/2015
10

Degelijk bedrijf waarvan de mensen vertrouwen uitstralen. Goede service en plezierig en correct in de omgang. Men weet precies waar men aan toe is men schroomt niet voor een extraatje.

Service
Anoniem
06/07/2015
10

Altijd zeer goed geholpen. Ook bij aankoop van een nieuwe auto.

Service
Ivo (Kessel)
24/06/2015
10

Vriendelijk, neemt de tijd, leenauto geen probleem

Service
Dhr. L. van Kempen (Echt)
22/06/2015
9

Correcte afhandeling, direct leenauto beschikbaar en afspraken nagekomen

Service
dhr. R. Jacobs
18/06/2015
10

Prettige ontvangst. Er werd duidelijk aangegeven welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden en hoe hoog de kosten zouden zijn. Er werd aangegeven hoe hoog de kosten zouden zijn. Deze waren achteraf lager, doordat een bepaald onderdeel niet vervangen hoefde te worden. Dit werd eerlijk vermeld. Ik had dit echter nooit kunnen controleren. Hierdoor is het vertrouwen in het bedrijf toegenomen.

Service
Frans savelkouls (Swalmen)
17/06/2015
9

Ik ben tevrede over de behandeling en alles kan wat je ook vraag.
Beter kan haast niet.

Service
Margriet Esser (Herkenbosch )
17/06/2015
9

Goede service je word netjes en correct behandeld bij onverwachte kosten word je van te voren gebeld en krijg je een prijsopgave

Service
P.J. Levels (Echt)
17/06/2015
10

Met dealer zijn vooraf goede afspraken te maken waaraan hij zich houdt. Werkzaamheden worden vooraf met klant doorgenomen en achteraf wordt de factuur eveneens toegelicht. Eventuele extra werkzaamheden of reparaties worden vooraf gemeld en er wordt om toestemming gevraagd. Geen verrassingen dus. Verder tijdens wachten gratis koffie, internet en krant. Prima dus.

Service
Mevrouw Beurskens (Swalmen)
04/06/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over ontvangst, beurt en afhandeling van onze toyota

Service
Hay van Lier (Wessem)
03/06/2015
9

goede service en bekwaam en vriendelijk personeel.

Service
Peter Janssen (Maasbracht)
03/06/2015
8

Een garage waar je weet waar je aan toe bent. Service, vakmanschap en eerlijk!

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Flexibel, vriendelijk, klantgericht, wordt meegedacht met klant, op korte termijn ingepland, leenauto beschikbaar. Rekening komt overeen met offerte.

Service
JH Nieskens (Maria-Hoop)
27/05/2015
9

Klant vriendelijk en duidelijke uitleg

Service
Anoniem
21/05/2015
10

vriendelijk, correct, betrouwbaar, gastvrij.

Service
Anoniem
20/05/2015
9

wij zijn zeer tevreden over de behandeling die we hebben gekregen.

Service
Dhr.W.Breeschoten (Nunhem)
20/05/2015
9

Omdat ik uitermate tevreden ben !

Verkoop
Frans Orbon (Nederweert)
18/05/2015
8

Goede verkoophouding geen opdringen goede uitleg redeljke inruilwaarde

Service
p j m jacobs (tegelen)
18/05/2015
8

om dat ze goed zijn

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Uitstekende dealer

Service
Anoniem
13/05/2015
2

afdeling verkoop is goed geen problemen maar toen ik voor de 3e keer terug moest komen omdat m n achterlichten vol met condens zaten bleek ook dat m n linker koplamp vol met condens zit.
Dit gelijk ter plaatsen doorgegeven aan de dealer. Ze zeiden direct zoals gewoonlijk geen garantie en dat kan je verwachten als je een goedkope auto koopt.
Dit zijn geen uitspraken voor een werkplaats chef

Service
MATHtheunnissen (schinveld)
13/05/2015
10

primabehandeld

Service
Anoniem
04/05/2015
9

Prima service en vriendelijk personeel!

Service
Anoniem
29/04/2015
9

ik ben gewoon tevreden!

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Heldere en klantvriendelijke benadering. Geen 10 gegeven omdat besproken kosten zonder BTW genoemd worden. Voor de klant is het prettiger om het over het totaalbedrag te hebben.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Goed=Goed

Service
E.H.dijkstra (St. Odilienberg)
29/04/2015
10

Zeer goede service. Correcte afspraken.

Service
Maurice Jessen (Geleen)
29/04/2015
9

Gedegen uitleg, geen gladde verkooppraatjes en duidelijkheid. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Zéér goede service, goede uitleg, geen verassingen achteraf. Zeer tevreden!!

Service
sjo adang (roermond)
29/04/2015
9

prettige benadering.

Service
Gerard van der Woning (Roermond)
09/04/2015
9

Ik ben gewoon in alle opzichten tevreden met de service en de eventuele uitleg.

Service
K.J.Heijligers (Roermond)
09/04/2015
10

Ik heb 2 nieuwe banden laten monteren en de andere 2 banden hebben ze zonder te vragen ook nog met een lak gespoten. Dus ze zagen uit als nieuw! Maar wat ik nog meer waardeer, dat de prijs van de beurt werd aangepast omdat ik niet veel km heb gereden.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Is prima zo

Service
Anoniem
08/04/2015
9

Dit is een goeie en betrouwbare dealer, waarom zou je dan anders ergens naar toe willen gaan.

Service
Dhr.J.G.A.Achten (Roermond.)
08/04/2015
10

Correcte behandeling.Goede voorlichting.Keurig op tijd.Wensen goed uitgevoerd.

Service
L.Steffanie (Herten)
08/04/2015
10

Zeer deskundig en hulpbehoevend en oor voor hun client

Service
S.Verstappen (Heel)
08/04/2015
9

Omdat er goede service is en vakwerk geleverd word.

Service
Anoniem
01/04/2015
9

Beurt is volgens afspraak,snel en goed uitgevoerd.

Service
Ed Muijs (Roermond)
01/04/2015
9

goede service, onderhoud wordt goed gedaan (voor zover ik als leek kan constateren)

Service
Ton de Goeij (Wessem)
01/04/2015
9

De afspraken worden nagekomen, de afgesproken prijzen kloppen, je wordt vriendelijk benaderd en de wachtruimte is mooi ingericht. Tevens is er gratis wifI.

Service
W.M.Vos (Roermond)
01/04/2015
9

uitstekende service

Service
Anoniem
30/03/2015
8

zoals eerder vermelde verbeterpunten

Service
Anoniem
24/03/2015
9

keurige benadering, goede tekst en uitleg, vakkennis, duidelijke prijsopgave (met uitleg).

Service
Anoniem
24/03/2015
10

Gewoon top service!

Service
Harrie Naus (Haelen)
24/03/2015
10

10
Om dat ze goeie serves hebben

Verkoop
Anoniem
23/03/2015
10

zeer goede service en heel klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
9

Voelde me met verkoper op mijn gemak.Heel duidelijk.

Service
frans gitmans (belfeld)
12/03/2015
10

voor de correcte en perfecte behandeling en nakoming van de afspraken

Service
F. savelkouls (Swalmen)
11/03/2015
10

Ik ben zeer tevrede over garage Gommans, alles perfect onder controle afspraken worden goed uitgevoerd.
Zeer aan te bevelen.
Groet Frans.

Service
Mer. Cuijpers (Reuver)
11/03/2015
10

Vriendelijkheid en correct af handelen van alles dat is de 10 waard.
Er wordt niks gedaan waar je niet van op de hoogte wordt gebracht.
Eerst wordt er overleg gedaan...super

Service
Ben Abspoel (Weert)
04/03/2015
9

Tijdstip en uitvoering worden stipt nagekomen

Service
Jeroen (Herten)
04/03/2015
10

Prettige en correcte service. Goede informatieverstrekking en zeer tevreden over de uitvoering van het onderhoud aan de auto. Hier mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen! Wederom bedankt.

Service
Matse (Herten)
04/03/2015
8

alles oke

Service
W.Engelen (Roermond)
04/03/2015
10

Omdat deze dealer het verdient.

Verkoop
AHC Cuijpers (Echt)
23/02/2015
10

goed onvangst heel goed onderhandeld. auto perfect afgeleverd

Verkoop
Anoniem
19/02/2015
9

We werden correct en goed behandeld

Service
GWB rutten (beethovenstraat 181)
18/02/2015
10

Goed geholpen, vriendelijk bejegend

Service
Leo.Silkens (Nieuwstadt)
18/02/2015
9

zijn vriendelijk en behulpzaam.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
10

Alles keurig netjes geregeld en afgehandeld

Service
Thei Staekenborg (Herten)
11/02/2015
9

Zeer klantvriendelijke bediening en uitleg over de gedane werkzaamheden.

Service
Anoniem
05/02/2015
10

altijd correct en vriendelijk,nog nooit klachten gehad.

Verkoop
Anoniem
04/02/2015
10

Over het geheel een geweldige service.

Service
Hans Geurts (Roermond)
04/02/2015
9

Altijd wordt ik daar tot zeer grote tevredenheid geholpen

Service
Luc Adriaans (Roermond)
04/02/2015
10

Prima dealer, prettige medewerkers en erg belangrijk, afspraak is afspraak!

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
10

Altijd correcte, duidelijke en vriendelijke afwikkeling bij vragen over, of problemen met de auto. Zeer goede service. We zijn zeer tevreden over de afwikkeling van het aankoopproces van de nieuwe auto. Ook de volgende aankoop doen we graag bij deze dealer.

Service
Anoniem
28/01/2015
7

tevreden over huidige gang van zaken

Verkoop
Anoniem
27/01/2015
10

attent, duidelijk, realistisch, kortom Oke!

Service
Irma van Bloemendaal (Panningen)
27/01/2015
10

Gommans belt een paar weken voor de verplichte keuringsdatum om een afspraak in te plannen. Vervangend vervoer is mogelijk; altijd super auto's! Vooraf wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen en wat de verwachte kosten zijn. Ze werken netjes volgens de planning. Ze bellen als ze onverwachte reparaties tegenkomen. Achteraf wordt duidelijk en uitgebreid doorgenomen met de klant wat ze hebben gedaan. Als ik daar weg ga; weet ik; mijn auto is veilig!

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

Ik heb al heel lang ervaring met deze Toyota daeler via ons bedrijf. We bestellen hier ook onderdelen voor klanten.

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
8

Prima zaak goede service

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
8

Een 8 is een cijfer waarmee een bedrijf vooruit kan gaan.

Verkoop
s.hanegraaf (heel)
26/01/2015
10

ben met alles zeer tevreden

Service
RTS Sijbers (Belfeld)
22/01/2015
9

ik ben altijd correct behandeld

Service
Leo Rijk (Beesel)
21/01/2015
9

Correct en goede service

Verkoop
Anoniem
16/01/2015
9

Goede verkoop en service.

Service
M. Sampers
14/01/2015
8

Vriendelijk personeel met een goede serviceverlening

Service
Jos van de Moosdijk (Kelpen-Oler)
07/01/2015
10

Al diverse nieuwe Toyota s. Gekocht Yaris Hybride 2maal 2 maal aygo recent nieuw model demo Aygo gekocht,vond gat met oud en nieuw model Aygo best groot ,overstap vergt toch wel investering,maar de garage heeft goed meegedacht.

Verkoop
Anoniem
05/01/2015
10

Ik ben heel plezierig geholpen en goed geinstrueerd over de veranderingen in mijn nieuwe Toyota. Veel verbeteringen in vergelijking met mijn andere Toyota uit het jaar 2008. Ik ken de garage via mijn man die zijn auto voor onderhoud ook naar garage Gommans brengt. Dit ook naar tevredenheid.

Service
Anoniem
24/12/2014
10

top garage

Service
Anoniem
01/12/2014
10

Vriendelijk correct en behulpzaam

Verkoop
Jan Sieben (Roermond)
26/11/2014
9

Een 9 is voor mij heel goed een 10 geef ik nooit dan zou alles al perfect moeten zijn

Verkoop
Anoniem
25/11/2014
10

personeel is vriendelijk, correct, duidelijk en de ruimte ziet verzorgt en overzichtelijk uit.

Verkoop
Jack Mohren (Koningsbosch)
19/11/2014
10

Heel klantvriendelijke mensen van verkoper tot monteurs en alles wat zich daartussen bevindt. Duidelijke afspraken met oog voor de klant.

Verkoop
Dhr. W. Wilms (Reuver)
18/11/2014
10

Vakkundig - zeer klantvriendelijk - betrouwbaar

Verkoop
Jan Walenbergh (Swalmen)
12/11/2014
10

uitstekende voorlichting, service en afwerking van overeenkomst

Verkoop
Pierre Mertens (Roermond)
12/11/2014
9

Correcte en vriendelijke ontvangst

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
8

wij hebben meerdere keren een Toyota gekocht bij deze dealer voorheen bij andere Toyota dealer in de buurt

Service
Mevr Heldens (Echt)
27/10/2014
10

Klantvriendelijk en transparant

Verkoop
Anoniem
22/10/2014
9

gewoon alles heel goed verlopen er is geen negatief punt te vinden

Verkoop
Mevrouw Meuwissen (Roermond)
22/10/2014
9

Uitstekende service, klantvriendelijk, correct. Nooit problemen gehad. Bedrijf is zeer betrouwbaar.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Klantvriendelijkheid
Klantgerichtheid
Kennis van zaken

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

zeer goede garage met vriendelijk en deskundig personeel

Verkoop
J. Merx (Urmond)
21/10/2014
10

Klantvriendelijkheid

Service
Bert Assendelft (Roermond)
20/10/2014
9

Het bedrijf straalt een prettige en betrouwbare sfeer uit.

Verkoop
maurice berghs (roermond)
16/10/2014
10

om dat de service uitstekend is

Service
Anoniem
08/10/2014
9

klantvriendelijk en nauwkeurig tot in details.

Verkoop
Anoniem
03/10/2014
10

In elk opzicht tevreden.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

omdat ik in alles netjes behadelt word

Verkoop
Wiel leenders (Helden)
01/10/2014
8

Ben tevrede over de verloop van zaken

Service
Anoniem
30/09/2014
8

Het correcte nakomen van afspraken, het vooraf informeren prijsopgave, de toelichting op de nota, de vriendelijkheid en de bejegening
Irritant vind ik dat dit nu de 3e vragenlijst is welke mij toegestuurd wordt voor 1 bezoek aan de werkplaats. Op deze manier roept dit behalve veel werk ook irritatie op bij mij. Verwerk aub de vragen in 1 vragenlijst. Volgende keer ben ik niet/minder genegen om aan vragenlijst invulling verzoeken te voldoen.

Service
Anoniem
23/09/2014
10

Prijs kwaliteit en sevice is gewoon goed

Service
Dhr. J.W.H.M. Goedemans (Roermond)
23/09/2014
9

wegens de persoonlijke benadering

Service
jan levels (echt)
23/09/2014
9

prima service, heel klantvriendelijk

Service
Anoniem
22/09/2014
7

Prima geregeld....

Service
B.Vriezen (Melick)
22/09/2014
9

Goede service

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

Vriendelijke en eerlijke benadering

Service
MHC Mollering (Beegden)
19/09/2014
9

Omdat ik tevreden ben.

Verkoop
Ad Lemmen (Maasbracht )
10/09/2014
10

eerlijke inruilprijs , eerlijk en duidelijk verhaal .

Verkoop
Anoniem
08/09/2014
10

uitstekende service

Verkoop
mw smeets (echt)
08/09/2014
9

vriendelijk personeel, altijd behulpzaam, goede service

Service
Anoniem
04/09/2014
10

Fantastisch team bij receptie, werkplaats en directie. Je voelt je hier een familie.

Service
Dhr Soons
03/09/2014
9

Vriendelijk personeel. Vooraf duidelijk in kosten grote beurt en tijdens beurt netjes gebeld over meerkosten extra werk.

Service
h.silvertand (roermond)
03/09/2014
10

Ik ben over de hele behandeling zeer tevreden!

Verkoop
p nelissen (stramproy)
03/09/2014
9

omat ik goede ervaring heb met gielen.

Service
Tjip Vallinga (Roermond)
03/09/2014
9

Correcte service,klantvriendelijk

Verkoop
Ton Leurs (Echt)
03/09/2014
10

M.i. kleinere garage met grote betrokkenheid en professionaliteit.
Zeer hulpvaardig. Altijd correct. Prima, houden zo!!!

Service
Hr. J. van Schoonderwalt (Eijsden)
01/09/2014
9

Men houdt zich aan de afspraak, is klantvriendelijk

Service
J. Vogels (Heel)
01/09/2014
9

Correcte behandeling, goede informatie vooraf.

Service
Anoniem
26/08/2014
8

Goede service en aardige mensen

Service
Anoniem
26/08/2014
8

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Uiterst tevreden. Prima afhandeling.

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Klantvriendelijkheid en service zijn prima in orde en ze voeren de werkzaamheden correct uit.

Service
Anoniem
14/08/2014
8

goede service en vriendelijk personeel.

Verkoop
Albert Schouten (Roermond)
13/08/2014
9

klantvriendelijk, klantgericht, betrouwbaar, behulpzaam

Verkoop
Anoniem
13/08/2014
10

zeer vriendelijk ,eerlijk en goede informatie

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Goede service en kwaliteit. Vooraf heldere afspraken en duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden.

Service
Anoniem
12/08/2014
10

klantvriendelijkheid, goede service van personeel

Verkoop
Jos Nelis (Horn)
12/08/2014
10

Betrouwbaar, no-nonsense en deskundig familiebedrijf met goede reputatie. Altijd een warm welkom, goede service en de bereidheid om mee te denken.

Service
Anoniem
07/08/2014
9

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en alles wordt steeds correct uitgevoerd volgens de gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
07/08/2014
8

DoeN WAT IK VERWACHT.

Verkoop
CMC Reijnders (Grathem)
06/08/2014
9

kundig personeel en goede service

Service
Anoniem
04/08/2014
8

Gen klachten tot nu toe. Nog niet veel ervaring met deze dealer en auto is nog tamelijk "jong".

Service
Dhr. E.H.Dijkstra (St.Odilienberg)
31/07/2014
10

Servicebeurten worden naar mijnsinziens zeer correct uitgevoerd. Eventuele extra werkzaamheden worden correct gemeld en uitgevoerd. Zoals van Toyota verwacht wordt, geen storingen etc.

Verkoop
P.H.J Sprenger (St.Odilienberg)
30/07/2014
10

Omdat het allemaal perfect verlopen is en dit stelde ons toch gerust we voelde ons op ons gemak

Verkoop
Dhr. A.P.J. Lamers (Haelen)
29/07/2014
9

Omdat je bij deze dealer nog als klant behandeld wordt. En de service is gewoon heel goed.

Service
Dhr. en Mevr. Breeschoten (Nunhem)
29/07/2014
9

Er is altijd wel iets dat beter kan, daarom geen 10. Maar in vergelijk met een andere Toyota-dealer vind ik deze dealer superieur.

Service
J.Hendriks (Roermond)
24/07/2014
7

Een week na overname van de lease-auto moest de accu vervangen worden. Dit had tijdens de lease moeten gebeuren!
Bij vervanging van het remlicht kwam de monteur zelf niet op het idee om (na 5 jaar) ook de andere 2 lampjes te vervangen.

Service
Leo van Zandvoort (Linne)
24/07/2014
8

klant staat centraal

Service
Jack Mohren (Koningsbosch)
23/07/2014
10

Zeer correct en duidelijk. Goed overleg over kosten, die voor de klant zo laag mogelijk gehouden worden. Door de open en hartelijke houding straalt men vertrouwen uit.

Service
mevr e geurts engelen
23/07/2014
8

omdat de auto nog steeds goed gemaakt is alleen de achterruitenwisser die in november 2013 erop gezet was, was alweer stuk terwijl die niet veel gebruikt was en me eerst in rekening gebracht was.
de vraag of de auto netjes en schoon afgeleverd was is niet van toepassing want deze was niet gepoetst dus niet schoon

Service
Mevr.C.Serton (Roermond)
22/07/2014
7

Waarom kan er geen betalingsregeling zijn voor mensen die niet in keer keer de totale som van de betreffende nota kunnen betalen en waarom moet de nota meteen contant worden voldaan?

Service
Anoniem
17/07/2014
9

Vakbekwaam, klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
9

Goede service, behulpzaam, stelt belang in klant en staat open voor vragen.

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
9

Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
10

zeer tevreden en ook voor onze vorige auto hebben we goeie service gekregen!!!

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
9

Volledig te vertrouwen

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
9

Uitstraling pand en service.

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
9

omdat ik volledig tevreden ben over hoe alles gegaan is.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

ben tevreden

Service
Ed Muijs (Roermond)
08/07/2014
9

goede service, komen afspraken na.

Service
S. Heijthuijzen (Linne)
08/07/2014
10

Goede service, eerlijk advies, gedegen kennis, zeer klantvriendelijk kortom een zaak waar klantwaarde hoog in het vaandel staat.

Service
Rooyakkers (Neer)
01/07/2014
8

Gewoon goed.

Verkoop
AJHA Lichteveld (Echt)
26/06/2014
9

klantvriendelijk, goede uitleg, betrouwbaar

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Snelle service, vakkundig, vriendelijk

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Bekendheid met merk - Kwaliteit - service en vriendelijheid van de medewerkers.

Service
Anoniem
26/06/2014
7

blijft commercie. Geen adviezen geven die niet nodig zijn, althans op ee